Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

For 3 år siden....

Breve til SofiePosted by Christina Tue, February 09, 2010 10:25:57

Kære Sofie - Prinsesse/Trold.

For 3 år siden afleverede Far og jeg dig sammen i vuggestuen, da jeg hentede dig fortalte pædagogen at du havde haft en god dag. I havde lavet fastelavnsmasker -vi har stadig din og jeg kiggede på den forleden dag og tænkte, hvad mon du ville have været til fastelavn i år. Jeg tror du ville være Prinsesse. Din lillebror var til fastelavn i går, han var klædt ud som en hund og havde sagt vov vov hele dagen ;-)

Du nåede aldrig at blive klædt ud og slå katten af tønden, men på søndag skal vi til fastelavn i kirken, jeg tror det bliver sjovt og jeg er sikker på, at du er med, for det er det tætteste jeg kan komme på dig nu og så er det der jeg har lyst til at være.

Jeg savner dig af hele mit hjerte, hele tiden og altid. Du er min Prinsesse og den smukkeste himmelprinsesse jeg kan forestille mig. Der ligger allerede blomster på din grav, du er på ingen måde glemt, det ved jeg, det mærker jeg. Om lidt står jeg og kigger på din gravsten og tænder et lys for dig og i eftermiddag kommer Far og Emil med op og tænder hver deres. Vi savner dig her hos os, det håber jeg du kan mærke, hvorend du befinder dig. Kom endelig på besøg, put dig i sengen sammen med os 3 og hyg sammen med os, når vi ser tegnefilm og putter under dynen - jeg ved du vil elske det, for Emil elsker det.

Han ligner dig mere og mere og jeg nyder hvert et splitsekund jeg får af dig igennem ham. Jeg savner dig og jeg elsker dig og jeg ved at du passer på os, men det er en ringe trøst, omend det er rart, for det er så forkert at du ikke er hos os. I dag kan vi sige "for 3 år siden", men det er den eneste forskel fra i går til i dag og til i morgen. Du er lige elsket og savnet om det så kun var 10 minutter siden eller 10 år.

Vi mangler dig her hos os.

Kys i panden til dig min store pige.

Mor.

  • Comments(0)