Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Blomster, lys, mails og mange smsér d 9.feb.

SofiePosted by Christina Thu, February 11, 2010 21:14:27

Kære alle skønne venner og familie.

Tusind tak for jeres omsorg, varme tanker, søde ord og kram d. 9. feb. Det var som jeg skrev på bloggen på dagen, "blot" en dag som alle de andre siden hun døde, men selvom jeg fra morgenstunden og i de første telefonsamtaler synes jeg havde overskud og følelserne og tankerne placeret godt, så væltede jeg alligevel. Måske var det fordi jeg pludselig skrev, de ord jeg havde tænkt og sagt eller også var det fordi I alle sammen var så søde at ringe, skrive og sendes mails og jeg derved blev opmærksom på at I også stadig er mærket af denne dato og vigtigst af alt, at I stadig hunsker hende og tænker på os i den sammenhæng.

Tak er så fattigt et ord, men alligevel er det mit ord til jer alle sammen - tusind tak fordi I er som I er.

Lys nr 2 fra højre er fra Emil. han gik ind på gravstedet, satte lyset, gik ud, vendte sig om imens han vinkede og sagde "Hej hej sfie." Så trillede tårene igen.

Hermed lys fra mindet - I er fantastiske.

Sofie Høy Olrik tanker og kram

til Din Mor, Far, Emil og den øvrige familie på denne svære dag.
Fra

Maria

Tirsdag 9. februar 2010 22:11

Et lys er blevet tændt for:

Sofie Høy Olrik Missing you...

To my most precious little niece Sofie, I miss you! Though our time together was too short, and you were taken from us far too early, I still think of you so often and remember our time together. You are the sweetest little girl with an unforgettable sweet smile. You should know that you warm my heart when I think of you...

Love Uncle Matt

Uncle Matt

Tirsdag 9. februar 2010 21:16

Et lys er blevet tændt for:

Sofie Høy Olrik Hvis tanker gjorde en rigtig forskel

Kære Sofie, ja hvis tanker kunne gøre en rigtig forskel, og ikke blot varmede, så ville verden se helt anderledes ud. Du og dine forældre og lillebror er i manges tanker igen idag. Håber du har det fantastisk, hvor du er, og snart fejrer fastelavn med boller og udklædning og katten af tønden, er sikker på du bliver katte-dronning. 1000 tanker fra Emilie, Allan og Camilla.

Camilla

Tirsdag 9. februar 2010 13:41

Et lys er blevet tændt for:

Sofie Høy Olrik For Sofie

Kære Sofie

Nu tændes der stjerner på himlen blå,
halvmånen løfter sin snabel.
jeg våger, at ikke de slemme mus
skal liste sig op i din snabel
sov sødt, lille jumbo og visselul
nu bliver skoven så dunkel
nu sover tante, den gamle struds
og næsehornet din onkel.

Drøm sødt på din sky, Sofie
Vi tænker på dig og din mor og far

Fra Charlotte

Charlotte Tirsdag 9. februar 2010 13:12

Et lys er blevet tændt for:

Sofie Høy Olrik for Sofie Høy Olrik

Tænder et lys for dig og tænker lidt ekstra i dag - på dig og din dejlige familie. Ved du passer godt på dem alle 3 fra din sky. Tiden går - nu 3 år siden - du minder os om at vi skal huske glæden hver dag :-)
Karina

Karina

Tirsdag 9. februar 2010 10:19

  • Comments(0)