Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Emil nyder sommeren

EmilPosted by Christina Tue, July 06, 2010 21:57:48

Jamen dog, eller måske er dette mere mit udtryk - "jøsses" hvor der da sker meget med en lille dreng når han er blevet 2 år. Emil vil helt sikkert rette mig her og sige, "nej mor mig stor dreng, mig 2 år" og ja man er da lidt stor når man er 2. Han taler stadig som et vandfald og hver dag er der flere nye ord, så man skal være på vagt, for små øre kan blive store.

For leden da han ikke lige ramte fodbolden i første forsøg udbrød han "For satan da" og det er mig jo en gåde hvor han har lært det fra??

Ang hans dialekt, så er han nok født på sjælland, men der er da ingen tvivl om, at han bor i jylland, han trækker ganske jysk på vokalerne "Se liiige heeeeer Mor", så det kan være vi skal sende ham på forlænget sommerferie hos farmor og fastrene på sjælland fremover.

Ellers nydes sommeren og den dejlige sol, med at hjælpe i haven, spille golf med Far (tak til Lene og Stephan for golfkøllerne) og spise is, så bliver det vist ikke meget bedre - nå jo om 4 uger når vi går på ferie og forhåbenligt "bare" skal nyde vores have og de færdige resultater - for vi knokler virkelig på at blive færdig, I kan se de foreløbige resultalter her...

Emil på Mors fødselsdag - har selv forsøgt at sætte Hulk på numsen, men måtte konstatere, at det er Hulk ikke skabt til....

Han er blevet noget bedre til det med huler. For tiden er han i gæstedagpleje, men hver dag han kommer hjem leger han hule med Naja, Kamille og August (fra sin egen dagplejegruppe) - tror han savner dem.

Man kan pludselig blive tørstig og hvis Mor nu ikke lige ser det, så er det her da nemmest....

Sankt Hans aften (og vores 3 års bryllupsdag) blev fejre hos Morfar og Mormor Inge, sammen med hele familien og naboerne - ligesom vi plejer. Det var hyggeligt med bål og sang efter vi havde spist, men svært at falde i søvn når man er 2 år og synes at det er for sejt med et bål.

Her er det fra venstre Moster Christina (med en baby i maven), hendes Onkel Mads, Onkel Mik og moster Mette. Ja Emil får en kusine eller fætter til dec - hvem kan lige stikke den gave i pakkekalenderen - jubiiiiii vi glæder os.

Sidst i juni havde vi besøg af Charlotte, Nikolai og Marie. Vi tog en tur på Himmelbjerget og på vores vandring til toppen stødte vi på en legeplads. Her var det til stor morskab for begge børn at gynge - og helst vildt....

Forleden dag fik jeg mig endelig taget sammen til at sætte løbe/gå/cykelvognen på cyklen. Så kunne der handles på cykelturen til Mormor og det blev der. Havde vist bare ikke lige tænkt over, at vi jo bor næsten på toppen af en bakke..... Det tog nu ikke så lang tid, men for Emil var det nok til at tage sig en lur.

Haven: ja vi har oprydning og udsmidning i det store bed tilbage, men ellers er det ved at tage form som vi gerne vil have det - de endelige før og efter billeder i samme indlæg har I tilgode til vi er helt færdige (læs: August - hvis alt flasker sig), men her er hvor langt vi er nået.

Vi har fået skiftet vinduer og ydredøre i hele huset...

Den gamle oprindelige hoveddør har vi slettet og i stedet fået muret op og isat et enkelt vindue. Omme i haven har vi (det kan jeg godt sige, for jeg har hjulpet med at slæbe sten ud) lagt terrasse ca 70 kvm, hvorpå legehus + sandkasse skal være og den øverste er til at tørre tøj, samt nyde aftensolen og en god flaske rødvin på.

Og set fra den øverste del

Så er der bedene der skal ordnes de næste mange weekender, så hvis I keder jer og gerne vil have jord under neglene, skal I være velkommen til at kigge forbi.

Her er hækken tilbage i september, stadig lille og lidt skrøbelig

Og så her i juni inden den blev klippet.

Emil hjælper til og flot bliver det...

Så nu venter vi bare et års tid, mon ikke den så er så høj at vi har lidt mere privatliv. Det bliver fint, for næste år skulle vi gerne kunne nøjes med at passe haven uden større projekter, eller det vil sige, vi skal jo have malet alt træværket, men det bliver vel en nem lille opgave ;-)

Nu holder jeg nok lidt havearbejdspause fra bloggen, men vender med stolthed tilbage når vi kan fremvise et smukt og ikke rodet, bed. Håber I nyder sommeren, det gør vi.

  • Comments(0)