Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Søde søde Emse......

Høy OlrikPosted by Christina Sun, June 24, 2012 09:19:45

Kære smukke Emilie.

Der er på ingen måde nogen mening med at mit næste indlæg på bloggen skulle omhandle endnu en tragedie, men det er en realitet og der er bare nogle realiteter man burde være forskånet for i sit liv.....

Jeg ved at du i onsdags startede din dag, som den gladeste lille store pige, hjemme hos din elskede Farmor, som altid var der for dig. Du elskede hende så meget at det ikke kunne måles og I hyggede jer, havde sovet godt om natten og leget hyggeligt om morgenen og resten af dagen skulle være bare jer to, og alle dyrene i Zoo. I tog afsted fyldt med glæde og forventning om endnu en skøn Farmor-Emse dag, for dem havde I mange af, heldigvis.

Men livet ville jer det anderledes og ulykken behøver vi ikke beskrive nærmere, den kender vi alle til. Desværre stoppede jeres dejlige tur, dag og liv der, så brat, inden det hele rigtig nåede at begynde. Men I var og er sammen og det er den eneste ro vi kan finde midt i dette enorme kaos.

Vi ved, at I har hinanden og selvom det ikke burde være sådan, at I er i himlen og mor, far og August på jorden, ja så er det desværre realiteten. Vi ved I passer på hinanden og jeg håber, tror og "ved" at Sofie har taget imod jer, har vist jer rundt og jeg finder en lille trøst i, at hos jer er tiden anderledes. I når ikke at savne os, før vi (om mange år) skal ses igen, heldigvis.

Men i er savnet....noget så inderligt, hvis bare - ja hvis bare alt muligt, men det ændre ikke noget, vi har prøvet alt, men I står ikke pludselig i døren og siger hej. Mor siger at nogen mennesker bare er for gode til at være på denne jord.....Og I var nogle gode mennesker, det er der ingen tvivl om.

Det er hårdt for alle lige nu, men selvfølgelig mest for Mor, Far, August og Mogens, vi gør hvad vi kan for at hjælpe og støtte dem og vi passer på dem her på jorden, ligesom I passer på hinanden i himlen.

Lov mig at du, ligesom Sofie kommer "på besøg" i deres drømme, holder om dem og lader dem vide at de var og er de bedste forældre for dig og August. Emse det er så uvirkeligt og så urimeligt og tårene trille bare ned af mine kinder...... Vi "ses" på onsdag, jeg lover at vi passer på Mor og Far og lillebror, lover du så, at du og Farmor passer på hinanden?

Der findes bare ikke ord som beskriver smerten og savnet godt nok, men billeder siger meget, tak fordi vi måtte lære dig at kende, tak fordi du var den skønne pige og tak fordi du kom med over og besøgte os i marts. Emse, åh for pokker vi savner dig her på jorden!!!

Kys og kærlighed fra Christina (Sofie, Emil og Claras mor)

  • Comments(0)