Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik

Familien Høy Olrik's BLOG

Denne blog er startet da vores datter Sofie døde i 2007, her kan du læse om vores familie, på godt og ondt - vi prøver, at skrive om vores tanker og følelser.

Der kommer ikke indlæg med faste intervaller, for bloggen er tænkt som en åbning til mine tanker og følelser, så jeg skriver herinde, når jeg har noget at dele med jer og når tiden tillader det.

Det vil for det meste være med udgangspunkt i Sofie, men eftersom hun har fået to mindre søskende kan det ikke undgåes at det også handler om dem - selvfølgelig.

God læselyst !!


Du kan ikke skrive/kommentere på bloggens indlæg, men du er velkommen til at sende en mail til christina@hoy-olrik.dk

Mail fra Pia

Mails fra læserePosted by Christina Tue, July 31, 2007 13:58:48

Kære Christina!

Jeg har igennem et stykke tid læst med på jeres blog. Har ville skrive flere gange, men jeg mangler ord. Hvor er Sofie dog en dejlig og smuk pige, og hvor er det dog smerteligt, at I har mistet hende. Jeg fattes ord for den sorg I må føle. Jeg kan på ingen måde sætte mig ind i jeres sorg. Den er alt for stor for mig at fatte. Men kærligheden kender jeg til, da jeg selv er mor. Men sikke en dejlig pige. Så køn er hun, og jeg fyldes med sådan en glæde, når jeg ser hendes billeder. Hun har rørt mit hjerte den lille trold. Så uretfærdigt, at hun ikke er hos jer mere. Hvis bare jeg dog kunne trylle for jer. Og nej, ingen mor (eller far) burde finde den styrke i sig det er, at leve med en så stor sorg. Den styrke burde I være foruden. Jeg håber sådan lykken snart vil smile til jer. Hvor er det også forfærdeligt, at din mand fik en lille blodprop. Dejligt det blev opdaget i tide.

Jeg sender alle mine gode tanker jeres vej. Ville bare tilkendegive, at jeg læste med hos jer, og fortælle jer, at Sofie altid vil have en plads i mine tanker.

Mange varme hilsener Pia Ludvigsen

  • Comments(0)